Slagtning og slagteri

Læs om reglerne for slagtning og aflivning af dyr, besætningsejernes ansvar for fødevarekædeoplysninger, rituel slagtning, kødkontrollen og den dyrevelfærdsansvarlige på slagteriet.

Bedriften

Slagtning på bedriften

Læs om mulighederne for at slagte dyr på bedriften.

Fødevarekæde-oplysninger

Læs om besætningsejernes ansvar for fødevarekædeoplysninger.

Bedøvelse og aflivning

Bedøvelse og aflivning

Læs om hvilke krav man skal forholde sig til når man skal aflive og bøde dyr.

Uddannelse og kompetencebevis

En række slagteoperationer må kun udføres af personer, der har et kompetencebevis.

Rituel slagtning

Læs om krav til slagtning efter religiøse ritualer i Danmark.

Slagteri

Dyrevelfærds-ansvarlig

Dyrevelfærdsansvarlige hjælper slagteriets ledelse med at overholde gældende regler for slagtning af dyr.

Kødkontrollen

Kødkontrollen skriver hvis det er behov for denne side.

Slagterier og deres regler

FF skriver hvis det er behov for denne side.