Salg til andre fødevarevirksomheder

Du må i de fleste tilfælde gerne sælge dine fødevarer og produkter til egne og andre fødevarevirksomheder.

Salget kan være begrænset til lokale butikker og restauranter (detailvirksomheder). ​Lokale butikker og restauranter defineres som lokale, hvis de ligger inden for e​n radius af 50 km fra din bopæl/bedrift, fiskefartøj eller jagtsted.​​

Det kan være salg af frugt og grønt, slagtet fjerkræ, råmælk og honning. Læs mere om de forskellige produkter, du må sælge her.​

Hvis du vil sælge direkte til forbrugere eller fra en gårdbutik, gælder nogle andre regler.

Læs mere om andr​e​ typer salg

Frugt og grønt

Læs om reglerne for salg af frugt og grønt til andre fødevarevirksomheder.

Honning

Læs om reglerne for salg af honning til andre fødevarevirksomheder.

Hønseæg

Læs om reglerne for salg af hønseæg til egen virksomhed og ægpakkerier.

Andre æg end hønseæg

Læs om reglerne for salg af æg fra andre arter end høns til egen virksomhed og ægpakkerier.

Muslinger og østers

Læs mere om reglerne for salg af levende muslinger, østers m.m. til lokale butikker og restauranter.

Fisk og krebsdyr

Læs om reglerne for salg af fisk og krebsdyr til andre fødevarevirksomheder.

Slagtet fjerkræ

Læs om reglerne for salg af slagtet fjerkræ til lokale butikker og restauranter.

Slagtede kaniner

Læs om reglerne for salg af slagtede kaniner til lokale butikker og restauranter.

Slagtet opdrættet fjervildt

Læs om reglerne for salg af slagtet opdrættet fjervildt til lokale butikker og restauranter.

Nedlagt vildt

Læs om reglerne for salg af nedlagt vildt til lokale butikker og restauranter.

Kød fra større dyr

Læs om reglerne for salg af kød fra større dyr til andre fødevarevirksomheder.

Rå mælk

Læs om reglerne for salg af mælk til andre fødevarevirksomheder.