Sitet bruges til at opbygge og teste indhold og funktionalitet, inden det flyttes til den rigtige hjemmeside
Ved at klikke dig igennem spørgeguiden nedenfor kan du finde ud af, hvor ofte du skal tage prøver, og hvilke mikrobiologiske kriterier/grænseværdier produktet skal overholde.
Frekvens: Hver uge
Kommissionens Forordning (EF) Nr. 2073/2005 af 15. november 2005 om mikrobiologiske kriterier for fødevarer, Bilag I, kapitel 1 (1.4, 1.5, 1.6) samt kapitel 2 (2.1.6)Find forordningen på siden om Mikrobiologi og zoonoser - lovstof.
Få overblik over svarene til de øvrige valgmuligheder i denne planche (pdf)Faktaark om fremstilling af hakket kød i detailvirksomheder (pdf)
Virksomheden skal tage prøver af hakket og tilberedt kød.Vejledende frekvens: 2 til 6 gange årligt
Kommissionens Forordning (EF) Nr. 2073/2005 af 15. november 2005 om mikrobiologiske kriterier for fødevarer, Bilag I, kapitel 1 (1.4, 1.5, 1.6) samt kapitel 2 (2.1.8) for tilberedt kød.Find forordningen på siden om Mikrobiologi og zoonoser - lovstof.
SalmonellaE. coli
For spiseklare produkter: Overhold også kriteriet for listeria.
Virksomheden skal tage prøver af hakket og tilberedt kød
Vejledende frekvens: 2-6 gange/året.
Kommissionens Forordning (EF) Nr. 2073/2005 af 15. november 2005 om mikrobiologiske kriterier for fødevarer, Bilag I, kapitel 1 (1.4, 1.5, 1.6) samt kapitel 2 (2.1.8) for tilberedt kød.
Find forordningen på siden om Mikrobiologi og zoonoser - lovstof.
Virksomheden forventes ikke rutinemæssigt at udtage prøver.